Det suser i Siv - Om Siv Christine


Valid XHTML 1.0 Strict

Valid CSS!

Hvem er jeg?

Siv Christine heter jeg, og jeg ble født en mandag ettermiddag i mars 1980. Frem til jeg var 19 år bodde jeg i Asker. Deretter begynte jeg å bevege på meg. Først bodde jeg i Drammen på Danvik folkehøgskole skoleåret 1999/2000. Deretter flyttet jeg til Oslo i mai 2000. Der har jeg bodd siden, men jeg flyttet rundt innad i byen.

Årene som har gått siden jeg flyttet til Oslo har blåst bort med vinden, men jeg har gjort en del. Jeg har for det meste brukt tiden til å jobbe og gå på skole. Først ut var Bjørknes privatskole fra høsten 2000. Der gikk jeg i ett skoleår for å forbedre karakterene mine. Etterhvert begynte jeg å jobbe i en videokiosk på Årvoll. Året på Bjørknes gav meg en veldig god uttelling på karakterene mine, og jeg var fornøyd. Høsten 2001 fikk jeg jobb ved Oslo kinematografer (Oslokino fra oktober 2007). Der jobbet jeg heltid i to år. Da begynte jeg på litterturstudiet ved Universitetet i Oslo, og gikk ned til en mindre deltidsstilling ved kinoen. Under studiet slet jeg med depresjoner og lav motivasjon. Karakterene bærer litt preg av det. Men jeg har mine tre B'er som jeg er svært stolt av. Våren 2007 ble jeg endelig ferdig, etter fire år på Blindern. Men jeg var ikke slutt med det. Høsten 2007 begynte jeg å studere ved Høgskolen i Oslo. Jeg skal  ta to av tre år på Bibliotek- og informasjonsvitenskap. Kombinert med graden jeg har fra UiO vil det føre til enda en bachelorgrad. Og denne gangen er jeg virkelig motivert.

I dag er jeg først og fremst student. Det er første gang på veldig, veldiglenge at jeg ikke jobber i helgene. Ved side av studiene jobber jeg som studentvakt ved Læringssenteret på HiO. 

Når jeg er ferdig med studiene til sommeren håper jeg på å få meg en fast jobb ved et bibliotek i Oslo. Det hadde vært veldig hyggelig.

Oppdatert: 1. desember 2008